egna-canvastavlor-illustration

Detta är frågan jag tänkte försöka räta ut alla frågetecken kring i denna artikel som ska handla om just hur man skapar sin egen canvastavla.
För det första kan vi bara konstatera att det finns en hel drös med olika typer av canvastavlor därför kan vi inte dra alla varianter i denna artikel utan tänkte här beskriva tillvägagångssättet från ett foto till att den färdiga canvastavlan hänger på väggen där hemma.
För det första gäller det ju så klart att bestämma motiv på sin canvastavla, i denna artikel tänkte jag ta en mobilbild som ett exempel, skulle du vara konstnär och vill måla direkt på din canvas så är ju egentligen tavlan klar direkt då du målat klart, därför tänkte vi här beskriva tillvägagångssättet med tryckt canvastavla.
När du valt motiv så är nästa steg att välja leverantör. Där är ju så klart google ett hjälpmedel som kan hjälpa dig att välja leverantör. Tänk bara på att olika leverantörer tillverkar olika typer av canvastavlor, det kan finnas begränsningar i kvalitet, färg, priser, leveransalternativ, betalningsalternativ och mycket mer.
När du valt motiv så går det egentligen till på i princip samma sätt överallt. Det vill säga följande enkla steg.
Steg ett brukar innebära att du laddar upp din bild du valt till din egen canvastavla i ett gränssnitt på leverantörens hemsida. När uppladdningen är klar kommer du till en sida för olika anpassningar, där väljer du exempelvis storlek, format, specialeffekter, kvalitet på duken osv.
Oftast kan du då få en klar bild direkt i webbläsaren hur din färdiga bild kommer att bli.
När detta är klart kommer sista steget som slutför din beställning, och det är helt enkelt bara att lägga in dina beställningsuppgifter och betalning. Därefter är det bara att vänta, inom 5 dagar bör din canvastavla ha dykt upp hemma hos dig och du kan avnjuta den i ditt vardagsrum eller vart du nu valt att hänga den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *